Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Harry
Zły Pan Moderator
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: Wto 9:25, 12 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
Maly napisał: |
Przy okazji....Harry - ile Ty już ten sprzęt zbierasz :> Broń masz to załóż dres, adidasy i przychodź większość chyba tak zaczynała, a jak nie masz zamiaru chodzić to po co się udzielasz w sprawach strzelanek na których i tak Cię nie było, nie ma i nie będzie ? |
No trochę to trwa, ze względu na hmm, że tak powiem chroniczny brak biletów NBP
A na poważnie - w sumie mam wszystko co potrzeba, oprócz jakiejś osłony oczu, w tym tygodniu zamawiam Bolle x800, jak przyjdą to powinienem się stawić gdzieś na jakiejś akcji, będę miał wszystko to się odezwę, dacie mi namiary gdzie jest akcja i tyle
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Crazy
Weteran C.S.A.
Ostrzeżeń: 1/3 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: Wto 12:10, 12 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
Sorry że sie wpierdole z off topickiem, ale troche mnie to dziwi. Po co Kupować Bolle X800 za niewiadomo ile kasy skoro można za 15zł od masterbatora kupić zwykłe oksy, które w zupełności wystarczają( i spokojnie sie strzelać i w międzyczasie odkładać na te bolle). Mały dobrze napisał że można biegać na początku w dresach i pepegach. Zdecydowana większosć tak zaczynała. Chyba że ktosbył harcerzem lub miał Farta jak ja i dostał bluze i kamizelke od sąsiada. Postawa "nie przyjade bo nie mam skarpetek do koloru munduru" lub " nie przyjade bo za mało potrafie żeby sie z wami strzelać" jest dla mnie popierdolona.
Do ADMINÓW: wykasujcie tego posta jeśli uznacie że pierdole 3 po 3.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto 14:09, 12 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
Nie pierdolisz crazy tylko masz swieta racje i tylko dlatego nie usune tego posta
KONIEC TEMATU!!!
Nastepne posty niezwiazane z wyjazdem do Przybynowa beda bez ostrzezenia usuwane Na dyskusje o dupie maryni przeznaczona jest Kantyna
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto 17:06, 12 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
maly napisał: |
Najlepiej o tym zlocie pogadać na wyjeździe do Olesna...(dzisiaj jade buty oddac do reklamacji i mam nadzieje ze do soboty mi je odeślą żebym mial w czym biegac, bo rajd w adidasach po takim terenie grozi wracaniem na bosaka:P) Może ludzie od Inferna czy reszta co się zjawi 16 w sobote będzie chętna na wyjazd do Przybylowa - było by zajebiście. |
Spoko Mały, na BlackWolves możecie liczyć w weekendy, nie wiem jak z resztą ekipy ale myślę że jak nas 5 wpadnie i trochę was bedzie z Czewy i okolic to trochę luda się uzbiera A tak poza tym to nie bedzie czasu nawet sie przywitać na strzelance Nie jedziecie na piknik tylko na wojnę
|
|
Powrót do góry |
|
|
maly
BLACKWATER CZĘSTOCHOWA
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Cz-wa
|
Wysłany: Wto 17:28, 12 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
A tam pier... głupoty Nie będzie czasu żeby się przywitać, my dojedziemy i powinnismy być od razu przygotowani na przywitanie serią z aeg'a ?...loool
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto 18:26, 12 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
A co do tego terenu, należał on kiedyś do RSP Przybynów, która to spółka upadła jakieś 5 lat temu. Nie było kaski na wykupienie tego więc teren jest niczyj (przynajmniej tak było do niedawna, a wątpię żeby się coś zmieniło).
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw 20:38, 14 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
maly napisał: |
A tam pier... głupoty Nie będzie czasu żeby się przywitać, my dojedziemy i powinnismy być od razu przygotowani na przywitanie serią z aeg'a ?...loool |
Chyba nie zrozumiałeś tego, co miałem na myśli
To nie jest spotkanie czysto integracyjne tylko strzelanka
Jak to Hicksu mawia(ł), LOCK'N'LOAD
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto 14:13, 19 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
Data tej strzelanki planowana jest na najbliższą sobotę (23.09), dojazd transportem miejskim nie wchodzi w gra, tylko transport prywatny.
Godzina zbiórki 11,00
miejsce: pod kościołem w przybynowie lub na miejscu.
Chętni niech się wpisują.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lt.Hicks
Weteran C.S.A.
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Częstochowa \ Gdynia
|
Wysłany: Wto 16:22, 19 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
Transport prywatny?? No to powodzenia... z transpotu prywatnego dysponuje tylko wrotkami z PRLu w piwnicy... moge spróbować ewentualnie przylecieć na miotle teściowej...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto 21:32, 19 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
Ew. na rowerze. Ja proponuję przełożyć na przyszłą sobotę, gdyż wtedy może mozna będzie skołować transport (trochę ludzi z CSA ma auta). A gdyby tak masterbatorow namowic - to do vana kupe ludzi idzie wepchnac .
|
|
Powrót do góry |
|
|
|