|
ASG Częstochowa C. S. A. - Częstochowski Sojusz Airsoftowy
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pią 22:27, 23 Lut 2007 Temat postu: Ktoś ma zamiar się na to wybrać? |
|
|
[link widoczny dla zalogowanych]
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
tomek 252
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: Sob 18:21, 24 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
A gdzie to te Malwiny są??
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob 22:10, 24 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
Akcja z tego co piszą ma się odbyć w kwietniu pod Warszawą. Myślę, że warto byłoby się tym zainteresować
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie 2:06, 25 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
tomaszku Malwiny to jest rejon walk o falklandy z tego co sie orietuje, chciarz moge sie mylic ale na bank to nie miejscowosc w ktorej to ma byc
|
|
Powrót do góry |
|
|
Harry
Zły Pan Moderator
|
Wysłany: Nie 14:35, 25 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
[link widoczny dla zalogowanych] Ale Tomek chyba pytał o miejsce zlotu, a nie o położenie geograficzne Falklandów
Nie napisali za dużo nt. miejsca, ale na Warrior-ze wszystkie milsimy są zazwyczaj dosyć profesjonalnie przygotowane, więc pewnie niedługo się pojawią szczegółowe mapki i inne bajery - oni mają własny system CCS odnośnie ran i wogóle czytając to ich forum szczena opada, że są ludzie, którzy robią tego typu akcje z takim zaangażowaniem, żeby u nas takie coś zrobić...tylko komu się będzie chciało, jak większość się nastawia na jebanki ? No i tam średnia wieku jest ponad 20 lat, mniejsze
termiantorstwo...
Ciekawa impreza, choć nie sądzę, abym się wybrał (tym razem przynajmniej).
A co do takiej akcji u nas...
Scenarzystów u nas zaledwie kilku, a na forum zarejestrowana ponad setka użytkowników.
Jakby tak skrzyknąć wszystkich z Czewy i okolic (Mstów, Myszków, Żarki, Blachownia, Zawiercie, Lubliniec i co tam jeszcze) możnaby spróbować zrobić coś podobnego u nas (niekoniecznie w kliamtach Falklandzkich, chociaż z tego co pamiętam z lektury forum to Mikołaj kiedyś opracował scenariusz oparty na tym właśnie konflikcie)
Z ostatniej chwili: a chciało mi się i znalazłem, o : KLIK
Somalia moim zdaniem była sukcesem - można myśleć nad czymś większym.
Kiedyś gadałem z Kalim - jest za, Mecu też wyrażał chęć pomocy z tego co pamietam z rozmowy na gg - można by myśleć nad czymś podobnym u nas - to jest temat na osobny wątek, wiem, że robię offtop, ale jak będzie zainteresowanie wydzielę do nowego tematu jak nie, zostanie co jest albo wywalę swój post.
No i zrobiła się dyskusja Podzieliłem temat, reszta dyskusji nt. większych manewrów u nas jest TU
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon 0:23, 26 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
Ehhh wszystko fajnie.ALe czemu wszytsko rozchodzi sie o brytoli czy amerykancow!? Jebie mnie ilu tam zginelo i jak oni cierpieli Kiedy bedzie jakis scenariusz o Polakach HEHeheh
PZDRO
|
|
Powrót do góry |
|
|
Harry
Zły Pan Moderator
|
Wysłany: Sob 17:38, 05 Maj 2007 Temat postu: |
|
|
Impreza odwołana - temat idzie do zamknięcia i do archiwum.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|